marți, 13 septembrie 2011

School, bby! -.- First day.

 Ieri a fost prima zi de şcoală. Wiiii... ce bucurie. ( yeah, sure :]]) . Abia m-am trezit. Era de aşteptat pentru că duminică m-am foit în pat până pe la două trei p.m.  Şi dimineaţa la şapte eram sus, fresh, pregătită de un nou an şcolar. Am râs , am glumit. Chiar m-am bucurat când mi-am văzut colegii. Au rămăs la fel de nebuni. Chiar îmi va fi foarte dor de ei... încă nu îmi vine să cred cum trec anii, pe bune. Parcă numai ieri îi cunoşteam şi peste câteva luni, îi las în urmă. E naşpa, dar am de gând să profit de anul ăsta cât de mult pot şi să mă ţin de treabă cu şcoala, ca deh, trebuie.
După festivitatea de deschiderea, ne-a ţinut diriga la poveşti cam vreo două ore şi după aceea am ieşit cu colegii la suc. Sincer mi-a fost ciudat să văd cum unii dintre ei fumează fără nici o grijă. Dar si mai ciudat mi-a fost când mi-am dat seama că mi-ar fi trebuit şi mie o ţigară. Nu ştiu de ce. Dar îmi trebuie. La dracu' cu momentu' în care am tras primul fum ! Chiar dacă până acum nici măcar o ţigară întreagă nu am fumat... totuşi uneori simt nevoia să fumez una. Dar mie îmi promit că de acum nici măcar de curiozitate nu mai fumez. Pentru că daca aş face-o sigur nu m-aş mai putea lasa aşa uşor. Nu am de gând să zic şi eu ca majoritatea că dacă încep , mă pot lăsa când vreau pentru că ar fi o minciună. Sunt conştientă că dacă încep nu mă voi putea lăsa foarte uşor şi nu vreau asta.
Am stat cam 2-3 ore la suc, tot povestind, râzând. D'ale noastre. Chiar de mult nu mai ieşisem aşa mulţi la o poveste. Deci per total, chiar a fost foarte mişto prima zi de şcoală.
De azi deja a început greul. Nu s-au pus note sau absenti dar majoritatea profesorilor ne-au introdus uşor uşor în materie. După trei luni nu mai ştiam aproape nimic. Eram ca picată de pe lună, adormită şi mă străduiam să-mi amintesc şi eu măcar chestiile elementare. Nu a fost aşa greu, dar deh, ce putea fi greu chiar de azi? Nimic sincer. Am de gând să-mi organizez mai bine programul anul acesta. Şi dacă reuşesc încă de la început va fi lux.
Ehhh.... va fi bine, va fi anul meu. Nu vreau să ies cu nimic în evidenţă anul acesta, poate doar cu rezultate. Mă feresc de scandaluri şi mă limitez cu chiulurile.
Gata, că nu ne mai întindem la poveşti nemuritoare, ca e târziu. Ne auzim mai mult în weekend.
Succes în noul an şcolar!

Un comentariu: