vineri, 18 februarie 2011

Mi`e dor...

Pfff... că tot e frig afară şi urât şi eu m-am săturat de iarna asta până peste cap, m-am gândit să zic si aici, ce zic de câteva săptămâni încoace şi anume:
 Vreau vara!
De ce vreau vară? E simplu. Nu, nu numai pentru vacanţă, ci doar pentru faptul că îmi place mult anotimpul, chiar dacă uneori îmi vine să mor când văd patruzeci şi ceva de grade celsius în termometru. Dar detalii... nici anotimpurile nu pot fi perfecte. 
Vara trecută a fost uimitoare. Mi-e dor de tot. De zilele pierdute pe afară, de lenevitul cu o carte în mână în adierea plăcută a vântului, de porţiile de râs nebun, care mă făcea să mă ţin cu mâna de burta, de bârfele zise pe banca din parc, de bătăile cu seminţe, de berile care nu le puteam deschide si care ajungeau să facă "Bum!" pe Marina, de nopţile pierdute din te miri ce motive, de certurile, de împăcările cu ei, de plimbatul dezorinetată pe străduţele mici şi foarte drăguţe ale orăselului din Germania, de bătăile cu apă din tabără... de TOT!
Oricum am încredere că vara asta va fi cu mult mai specială, magnifică, splendidă, mirifică, incredibilă, nebună faţă de cealaltă. Pentru că aşa va fi, ştiu eu. Parcă pe măsură ce cresc, verile devin tot mai interesante, mai fascinante, iar zilele caniculare zboară prea uşor.
Ştii, când eram mai mică, nu suportam vara pentru că mă plictiseam acasă. Acum realizez că nu am când să mă plictisesc aşa de tare încât să vreau ca vara să se sfârşească. 
Probail vara asta merg la mare [sper !] cu nebunii ăştia din clasă. Pff... va fi dezastru ! Cum numai noi ştim să facem. Şi o văd pe Adina. <3 Şi nu ştiu, fac multe... deja mă gândesc la ce să fac şi mai sunt încă patru luni până atunci. Dar totuşi, şi ce? Lunile fug parcă aşa repede. Mă gândeam azi-dimineaţă în timp ce-mi târâiam picioarele pe acelaşi drum prea bine cunoscut şi parcurs de şapte ani încoace spre şcoală, că parcă doar ieri era luni. Parcă eram într-un film din ăla în care secvenţele trec prea repede pe lângă mine. Dar nu-mi pasă. Nu-mi mai pun întrebări nemuritoare, la care oricum nu le găsesc răspunsuri care să ma mulţumească. 
Las totul să curgă de la sine, va fi bine până la urmă, sunt sigură de asta. 
Şi o melodie care zice exact ce vreau eu acum :]] :

2 comentarii:

  1. Frumoasa melodie , am ascultat-o si eu acum ( o stiam ) Intrebarea e .. cine nu vrea vara ? Vara e cel mai frumos anotimp : te imbraci cum vrei , te duci la mare , mananci inghetata are multe parti bune fata de iarna unde totul este frig si geros

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut! Trimite-mi te rog la andone.george@cucuruz.com o adresa de mail la care poti fi contactata. Mersi mult si o zi faina!

    RăspundețiȘtergere