marți, 14 septembrie 2010

Schimbare, sau schimbări [?]

'Ello! Ce mai faci? Sper că măcar la fel de bine ca şi mine. :] . Nu ştiu ce am, de câteva zile sunt happy şi îmi bag picioarele în toate bârfele sau criticile care mi se aduc. :]] Nimeni nu îmi poate schimba starea în momentul ăsta. Pentru că vreau eu să zâmbesc! Să am un biiiiig smile pe faţă şi să râd ca o proastă fără motiv. Că aşa vreau, cum am mai zis fără motiv. Nimic special nu m-a făcut să am dispoziţia asta, dar o am şi'mi place! :]
 Ce'i dacă am dat test iniţial la bio şi am scris din amintiri? :]] Nu-mi pasă! Oricum am memoria bună şi o colegă de banca care adora biologia. =]] Ce-i dacă trebuie să verific temele la chimie şi tema mea o verifică şefu' clasei care a naibii, da' e cam tocilar! Nu contează! :-j Profa deja m-a luat drept fetiţa cuminte <3.  Ce-mi place că toţi profii mă consideră aşa, când de fapt eu sunt un mic >:). Anyway, cum de am ajuns eu, o aiurită cu diplomă, să fiu responsabilă de teme când abia mi le fac pe ale mele? =]]. Întreaba profa pe rându' meu cine să verifice. Nimeni, nimic! Apoi dă şi ea cu presupusu.
Profa: Să verifice el? [arată catre un coleg cam prostănac =]] ]
Clasa: Nuuuuu!
Nu ştiu ce dracu m-am apucat eu să îi explic de ce nu îl vrem pe el, şi face ea:
Profa: Da' de Alexandra, ce ziceţi?
Clasa: Daaa!
La care eu din bancă:
- Shit! Why me?! T_T

Şi uite asta păţeşti dacă nu ştii să taci. Nu că nu m-aş descurca cu chestia asta, dar eu sunt o fire foarte lejeră. Şi de obicei nu mă implic aşa mult în activităţi de'astea pentru că nu îmi place să mă complic. Eh, oricum, nu-mi pasă! :]]
 Da, m-am cam abătut de la titlu. Anu' ăsta s-au schimbat destul de multe chestii. Profi noi, clasă noua, dar cel mai tare colegi noi. =]] Dintre care unu' e chiar drăguţ :-". Păcat că are faţă cam de copil şi că nu am vorbit cu el aşa mult, dar chiar sunt curioasă să văd cum gândeşte şi dacă nu e doar un fiţos care se crede mare macho. -.-"
Şi cel mai important eu m-am schimbat. Da, mă, eu! Acum sunt în stare să mă iau la ceartă cu oricine dacă mă calcă pe coadă fără să îmi pese că îmi fac duşmani. Oricum mereu cineva va fi care să nu mă placă [greu de crezut, nu? ] şi dacă mai adaug unu' pe listă pe doare'n cot, şi nici acolo. Pot să comentez liberă în faţa oricui şi mai ales la profesori. Pentru că pot! Şi da, mă simt bine ca o nouă EU.
O EU căruia nu îi pasă de nimeni şi de nimic,  o ciudată adorabil de aiurită şi care ştie exact de ce e în stare. :]
Anu' asta va fi foarte tare, ştiu eu. :]]
Mda, cam atât am avut de zis. Bye!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu