sâmbătă, 3 decembrie 2011

Welcome, december! ♥

Yaaaai ! ♥   Deja simt cum mă învăluie spiritul sărbătorilor de iarnă. Aerul rece de afară mi-a cam pus capac, după un 1 Decembrie petrecut în frig, ca o adevarată alba-iuliancă ce sunt! :]] ( btw , La mulţi ani ROMÂNIA! cu tot cu întârzierea de rigoare, că doar deh, când sunt eu punctuală?) 
Oricum, nici nasul înfundat nu mai contează, nici zecile de pachete de şerveţele risipite sau cănile de ceai savurate. Nup, trece şi tentativa asta ( penibilă, că nu se poate zice că-i serioasă) de răceală şi o să fie totul.... yaaai! :x. Abia aştept să ningă. De fapt , dacă stau să mă gândesc, eu în fiecare an aştept să ningă. Să mă pierd iar cu privirea printre fulgii care dansează în văzduh ca mai apoi să se aşeze pa astfaltul sobru, învăluind totul într-un alb strălucitor. Atunci, când primul fulg cade, simt cu adevărat că luna asta e una dintre cele mai magice din an. O lună în care toată lumea îşi permite să viseze. O perioadă în care până şi cel mai sceptic om se gândeşte daca jucăriile mai au loc în sacul lui Moş Crăciun şi dacă bătrânelul va mai face faţă la încă o cursă în jurul lumii, într-o singură noapte. Toate astea, fac parte din magia asta... specifică să-i spunem. 
Eu mi-am început luna binişor. O ieşire de 1 Decembrie cu colegii care a fost foarte tare. Râsete toate seara, poveşti nemuritoare, printre care (întâmplator! crecă' ) s-au strecurat şi câteva pahare de vin fiert. Era frig afarăăă! Totul a fost oke' , mi-au cam dat lacrimile la o melodie şi râdeam de mine că am lacrimi în ochi. (Primăvara începe cu tine, prima ploaie de vară nu ţine, prima dragoste nu, nu se uită niciodată! )  Până şi momentul ăla a fost epic. Mai ales că era cineva pe lângă mine care se agita şi-mi urla în urechi " Dacă plângi, mă jur că te bat!" . Acum zâmbesc când îmi amintesc momentul. Wtf? Râdeam de mine singruă şi-mi ziceam " Ai, da' proastă eşti!" Ştiu că pe la sfârşit , eram îngheţată bocnă şi mă sprijineam cu capu' de un amic şi făcea el către mine " Alee , ce faci?" , la care eu ceva de genu' " Mă folosesc de corpul tău ca să mă încălzesc!" şi după aceea a zis ceva de genu' că " Nu mă refeream la asta! " şi de acolo nu am mai fost atentă. De obicei când ne adunăm mai mulţi iasă caterincă. D-aia am o relaţie de love-hate cu colegii mei. Că sunt proşti şi sunt conştientă cât de dor îmi va fi de ei. 
În rest, am luat ce notă mi-am propus în teza la geogra. :] V-am spus eu că pot. Am scăpat de teze, mai am de luat încă câteva note şi de încercat să-mi scot câteva medii, mai ales media la engleză. După aceea, gata cu stresul pe 2011. Nu vreau să-mi imaginez în semestrul doi ce va fi. Waiii... :)) 
Deci pe scurt, Decembrie, ia aminte! Eşti ultima şansă ca anul acesta să fie "the best". Aşa că ai grijă ce faci şi nu te irosi, că s-au mai irosit unşpe' înaintea ta. 

3 comentarii:

  1. Si eu abia astept sa ninga...frumos articolul.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) eu nu pricep cum va puteti bucura de iarna? sunteti ciudati... :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @vioreld - Multumesc! >:D<
    @Suflet de curva - Stii, fericirea cica consta in lucruri marunte :-? Daca vrei sa te bucuri de ceva, te bucuri pur si simplu. Si pentru mine perioada asta a anului mi-a ramas frumos intiparita in amintiri de cand eram mica. Si nu e totul perfect, dar eu vreau sa`l fac sa para perfect. Multumesc si tie ca ai trecut pe aici! >:D<

    RăspundețiȘtergere