joi, 29 decembrie 2011

No name.

O mâţă leneşă aşa ca mine. :]]
Nu am inspiraţie de titlu, bine? Încă sunt cam buimacă. Casc într-una. Mi-e somn. Sunt o lenesa, ştiu. Botoşeii de la Moş Crăciun dau o stare de lene. ( aha, cre'că) Nici nu ştiu de ce scriu. Plictiseală, poate. Că de pus ordine în gânduri nu pot că încă neuronul meu doarme. Nu-l trezesc că face urât şi poate moare. ( chef de auto-ironii şi glume seci) 
Dacă tot m-am trezit eu aşa în treabă să scriu ceva, măcar să fac ceva util. Cum mi-am petrecut eu Crăciunul. Pfoai... să o luam pe rând. 
24 decembrie 
M-am trezit, habar nu am pe la cât. Probabil pe la unşpe' dimineaţa. Ce dimineaţă că era amiază aproape. Da' mă rog, m-am trezit. Am mai făcut una alta prin casă în ritmul meu fooooarte lent. După care am început să mă imbrac că la şase seara trebuia să mă văd cu ai mei coleguţi să mergem să stricăm somnu' şi liniştea la câţiva profesori şi părinţi. Că doar deh, toată noapte trebuie să aştepte lumea colindători. Mai are rost să zic că am întârziat ? Nu cred, toată lumea s-o obişnuit cu chestia asta. Mă rog... prima casă , diriga. Nu mai ştia cum să scape săraca femeie de noi . Mai avea puţin şi ne arăta uşa. Hai s-o înţelegem şi pe ea, că doar avea musafiri şi o gaşcă de 17 puştani nebuni nu-i era de lipsă. După diriga , profa de engleză.  Toată seara s-a făcut mişto pe seama acelui faimos 3 dat la jumătate din clasă. ( heh, printre care şi eu) . Şi profa de mate a fost ultima profă la care am fost. Are un câine de-a dreptu' adorabil... care era să mă muşte. După ce s-au scăpat profii de noi şi noi de ei, am început să ne destindem. Nu am băut mult. Un pahar jumate de vin şi unul de coniac de ciocolatăăă. În rest Cola la greu şi cinci cafele. Am ajuns acasă pe la şapte dimineaţa. Au fost o grămadă de faze tari, da' nu dăm din casă. Oricum o să ne amintim şi de colinda asta... 
25 decembrie
Am dormit până la 1 p.m. Eram chiaună de cap când m-am trezit. Am mâncat ceva. Am mai stat la poveşti cu mama iar apoi m-am dus iar la somn. Spre seară am primit şi noi colindători iar mai apoi a plecat mama la colindat. Ce doar eu? :))
26 decembrie 
Vizita la rude... mă puteam lipsi sincer că mai mult m-am enervat şi m-am plictisit. Whatever, de Crăciun fi mai bun...
Şi cam asta a fost. Moşu mi-a aduc ce am vrut, plus o pungă de dulciuri. Per total a fost bine. 
Să vină Revelionul! >:)

Un comentariu: