joi, 6 ianuarie 2011

10 minute

Nu am mai mult timp la dispoziţie. Voi fi scurtă, foarte scurtă, n-aş mai fi scris asta, dar totuşi mi s-au întâmplat câteva chestii.
M-am calificat mai departe la olimpiada de română. Mda... cred ca la faza pe şcoală doar eu mi-am găsit să-mi aleg subiectul mai greu. Pe toţi care au fost pe acolo şi i-am întrebat au zis: " Subiectul II, subiectul II, subiectul II..." Bine că numa' Alee şi-a găsit să facă subiectul unu'. Că deh, sunt eu mai cu corniţe :]].
Azi am scris ca proasta. De la trei până la ora asta şi am mai fost şi la meditaţii pentru mate. Sunt pur şi simplu obosită psihic, mai mult decât fizic. Şi mă simt cam naşpa.... că mnah, ştiu eu :]]. Din cauza aia mă doare spatele de nu mai pot. Şi cum am stat aplecată peste caiet atât timp, nu ştiu cum mă mai ridic de pe scaun.
Încă patru minute... ce îţi mai pot zice?
Daaaa, aparenţele înşală, în majoritatea cazurilor. Lecţie pe care mi-am reamintit-o anul ăsta. Şi nu-mi pare rău, chiar mă bucur că mi-am dat seama. Adicăăăă, poate am să revin pe subiectul ăsta mai încolo, ideea e că până la urmă chiar nu simţeam nimic. :]] Probabil era ameţeala de la Revelion de vină.
Gata, asta a fost. Poate ne mai citim în week'end.
Bye!

Un comentariu: