luni, 16 august 2010

Inca o zi pierduta...

  S-a mai dus o zi. Tot mai iute vine afurisita aia de data: 13 septembrie. Nici nu vreau sa ma gandesc ca imi pierd cheful deja pierdut.
  Ziua asta a fost total plictisitoare. M-am trezit ca de obicei la orele mele foarte matinale si anume 11-12 dimineata. Pardon, deja atunci nu ma e dimineata, e amiaza in toata regula! Anyway, ziua a continuat la fel de lipsita de sens. Am pierdut vremea pe mess pana pe la vreo 8 si ceva seara. De frica sa nu mi se prajeasca creieru` de la atata stat la PC mama s-a hotarat sa-mi faca un bine si sa ma trimita sa ii fac cumparaturi. Hip hip ura! Se simte ironia, nu? -.-" Neavand de ales m-am comformat si am luat frumos plasuta si banii si  pe usa inainte. Nu am vrut sa merg singura, deci am sunat o prietena. Cum nimeni nu imi poate rezista a aceeptat sa imi tina de urat cat timp eu ma invarteam ca un titirez prin hipermarket :].  Dupa ce am aruncat in cos ce era pe lista aia neexistenta am plecat spre casa. A dracu` treaba! Parca eram un catar. Plasa aia ma ducea ea pe mine in loc sa o duc eu pe ea. Serios mi-am iesit din mana in vacanta asta. Intr-un sfarsit am ajuns si eu acasa. Aleluia! Nici nu inchid bine usa si suna telefonul. Bla, bla, bla la telefon si verdictul: hai pe afara. M-am dus. Anyway, nu aveam ce face in casa.
  M-am intalnit cu Emy si cu inca cativa. Ha ha ha si hi hi hi toata seara. Am crezut ca adorm acolo. Eram mai paralela ca de obicei cu discutia. -.-" Acum stau si pierd vremea pe mess.
  Am pierdut la vreme in vacanta asta cat pentru doua vieti : )) Macar de restul vacantei vreau sa ma bucur si sa fac cumva, stiu si eu, sa fie mai putin monotona.
  Cam atat pe azi, inca nu m-am acomadat cu setarile si alea alea. Ar trebui sa o fac, right? Mda, acum ma duc sa imi mai bag nasu` si pe acol`.
  Bye !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu