luni, 16 ianuarie 2012

S-au dus zilele de bine.

Azi dimineaţă, după trei săptămâni de dormit până la amiaz' , a trebuit să fac ochişori mai repede. Cam prea repede. A fost o noapte idioată. Lipsă de somn, sucit, învărtit pe toate părţile, numărat oi. Nimic , mă frate, da' nimic n-a mers. La un moment dat m-am plictisit să nu pot să dorm. Şi azi dimineaţă, eram pe lângă. Dar , doar puţin. Eu în fiecare dimineaţă sunt pe lângă. :))
Într-o postare, mai bine zis aici ,am zis că mi-ar plăcea să fiu mai organizată. Mi-am făcut eu frumos programu' ( că tot nu puteam să dorm azi noapte) şi acum mă gândeam cât o să mă ţină. Două săptămâni cu puţin noroc. Las' că-i bine şi aşa rău. La şcoală , ziua de azi a decurs oke'. Printre mesaje şi poveşti interminabile, am făcut ceva la mate ( şi mă mir de ce nu înţeleg) si la română. Ah da, ironic. Am scris la desen mai mult decât am scris la mate. Noi, aştia Picasso, că tragem trei linii şi alea strâmbe. Nu ştiu ce să mai  zic, casc într-una. Sincer, nici măcar nu ştiu ce ar trebui să mai postez. Adică, acum simt că unii oameni chiar mă urmăresc şi mă simt într-un fel obligată să scriu. Deşi încă nu ştiu cum se mănâncă treaba asta cu bloggingu'. Să nu se înţeleagă greşit. Îmi place să văd cum creşte blogul. Simt că într-un fel, ce scriu eu p'aici e apreciat. Doar că o dată cu chestia asta a apărut şi teama aia de a nu  da în bară. Oricum, semestrul ăsta va fi full. Din toate punctele de vedere. Într-un fel abia aştept. Ştiu de ce sunt în stare. Păcat că încă nu ştiu ce vreau. :))
Succes tuturor în noul semestru sau sesiune pentru cine are, să ne citim cât mai curând! >:D<

6 comentarii:

  1. Se pare ca am avut amandoi aceeasi zi . Trezirea de dimineata dupa doar 4 ore de somn a fost una de ,,nedescris" ...imi venea sa dau cu telefonul in perete cand am auzit alarma... eu care toata vacanta m-am trezit numai la orele 11 acum am fost obligat sa ma trezesc la 07:10 .
    La fel ca tine , am avut mate azi ...2 ore ! Deja m-a luat durerea de cap . Am facut 2 exercitii despre care nu am inteles nimik ... bineinteles ...eu niciodata nu inteleg nimik la mate...si mai dau si bacul la mate :((
    In legatura cu postarile , sa stii ca sunt oameni care iti acceseaza zilnic blogul (printre acei oameni ma aflu si eu) si crede-ma , nu ne-ai dezamagit , nu ne dezamagesti si nici nu o sa ne dezamagesti vreodata cu ceea ce scrii pe blog .Mie imi place absolut TOT ce scrii pe blog !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vioreld- pff.. imi pare rau ca ai patit si tu la fel, speram sa fiu doar eu de vina, ca deh, asa sunt eu mai adormita de felu` meu :"> da` se pare ca toti ne intram mai greu in ritm dupa vacanta.
      Succes la bac. Nici eu nu inteleg nimic la mate, stai calm. :)) Uneori cred ca e o materie imposibil de inteles si fara sens.
      Cat despre postari, iti multumesc ca ma sustii. >:D<

      Ștergere
  2. Succes şi ţie!
    Şi mie mi s-a întâmplat la fel. Şi, culmea, am dat test la desen x_X. Din teorie. A fost atât de naşpa.
    Dacă o să găsesc un remediu pentru atunci când nu putem dormi, o să îţi spun şi ţie. Mie mi se întâmplă la fel. Nici număratul oilor nu mai funcţionează.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc! >:D< Te cred, daca si la desenul a ajuns sa fie o materie asa stresanta.
    Cat despre remedii.. nu cred ca exista. Mereu in vacante ne dam programul peste cap iar mai apoi ne e greu sa ne obisnuim cu programul din timpul scolii. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. stai linistita ca nici eu nu stiu ce vreau!:D

    Succes.

    RăspundețiȘtergere