marți, 24 ianuarie 2012

Never back down!


Aseară pe ProTV pe la opt jumate s-a dat un film care mie îmi place. Aseara a fost a doua oară când l-am văzut şi l-am urmărit cu acelaşi interes ca şi prima oară. E exact genul meu de film. Mai cu de toate, nu monoton şi melo-dramatic-siropos-boring. Are câte ceva din toate. Mai p'aici romance, mai pe acolo niste acţiune, pe dincolo puţină dramă... eh ce poţi să vrei mai mult? 
Personajul principal, Jake Tyler, se mută împreună cu mama şi fratele său în Orlando, pentru că Charlie, fratele său a primit o bursă la o renumită academie de tenis. 
Jake s-a făcut remarcat în prima sa zi la ora de engleză când a răspuns la o întrebare în locul frumoasei sale colege Baja Miller. Apoi i s-a dus repede vestea prin şcoală datorită unui filmuleţ în care îi articula una foarte bine unui jucator de fotbal american. De aici , a fost atras într-o capcană, chiar de Baja. A mers la o petrecere, unde a văzut renumitele lupte " underground" care erau atracţia principală, iar mai puţin sau mai mult voit, a fost implicat şi el într-o asemenea luptă cu cel mai bun de pe acolo, Ryan McCarthy. A ieşit cam şifonat, iar pentru că îşi dorea revanşa, cu ajutorul prietenului său, Max, a ajuns la sala de antrenament a lui Jean Roqua. Dorinţa lui de răzbunare, alimentată de furia şi sentimentele urâte care stăteau în el, pe parcursul antrenamentelor s-a risipit, Jake devenind mai calm şi mai stăpân pe sine. 
Faptul că Jake nu mai vroia bătăi şi necazuri l-a cam supărat pe Ryan care l-a atras pe Max într-o capcană, aducându-l la un pas de moarte, ştiind că doar aşa îl va face pe Jake să se prezinte la competiţie. 
Finalul nu vi-l spun. Şi am sărit în mod voit mici amănunte, ca să vă las să savuraţi filmul şi să vă bucuraţi de fiecare moment. 
Recomand! Merită văzut. 
" Rezultatul luptei depinde doar de tine! "

7 comentarii:

  1. Am vrut şi eu să-l văd pe Pro, dar mereu pierd filmele din cauza şcolii. Sper că voi avea timp curând să-l văd online. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu l-am putut vedea .Datorita vremii nefavorabile nu am avut curent pana acum 30 minute !

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu aveam planuit sa ma uit azi la film dar inca nu am ales filmul :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Rose- scoala asta :)) Si eu cand ma uitam la el, imi invatam la istorie in pauzele publicitare :">
    @Fata care te iubeste- ;)) daca iti plac bataile... si actorii "=p~" o sa-ti placa si filmul.
    @vioreld- auch.. si la mine s-au anuntat pene de curent, dar se pare ca am avut noroc.
    £αvi- eu zic ca merita, pentru ca, in ciuda faptului ca pare un film violent, are un mesaj puternic si incurajator

    RăspundețiȘtergere