marți, 22 noiembrie 2011

Limite? N-am!

Cel puţin în leneveală şi tras  mâţa de coadă...  Pfoai, cine mă cunoaşte ştie ce talent irezistibil am să-mi las totul pe ultimele ore . [ a se citi şi Ultima sută de metri :)) , şi nu, nu m-am învăţat minte] Azi, stăteam eu liniştită la geogra, vorbeam cu profu' să ne mai explice unele chestii pentru mâine că dăm teză şi face proful la un moment dat că " Cine nu şi-a învăţat nimic până acum, ar fi mai bine să meargă la un film în după-amiaza aceasta " El referindu-se că e foarte multă materie şi e aproape imposibil de îmvăţat într-o zi. Heeeh... mai are rost să zic că toate capetele s-au întors spre mine? M-am amuzat foarte tare pe chestia asta, sincer. Şi eram ceva de genu' " Wtf? Staţi mă lejer că eu ştiu cincii lecţii". Mda, din douăzeci şi ceva. :-" . Oricum, lumea deja s-a obişnuit, inclusiv eu, să le scot la capăt cum nu se poate mai original... Deci sincer, în pauze se învaţă cel mai bine. Nu ştiu de ce, dar la mine aşa e. Reţin mult mai uşor în condiţii de stres şi gălăgie. Sună aiurea, ştiu. Dapoi când e frica aia gen " Am pus-o de mă ascultă" să vedeţi cum intră toate în căp'şor de parcă ar fi fost acolo de cand lumea si pământul.
Ideea e că faza asta nu prea ţine tot timpul, hai că merge o dată de două ori, dapoi la unele teste chiar trebuie să îţi storci creieraşii până la epuizare ca să reţii tot şi mai ales corect. E aiurea când ai de învăţat zeci de pagini, da' mereu mă consolez cu gândul că la facultate o să am antrenament în învăţat mult în ultima noapte pentru te miri ce examen stupid.
Deci, în concluzie , tot răul spre bine, nu?
Eu mă duc să învăţ, şi ne auzim dupa ce iau zecele ăla în teză. :D Şi da, o să îl iau! Punct .

5 comentarii:

  1. Succes la teze . Si eu am dat azi ultima teza :d

    RăspundețiȘtergere
  2. @vioreld - Multumesc mult. Mai am la romana si scap :)). Ma bucur sa aud ca macar la tine e mai "lejer" acum fara teze.
    @Tadotakii - Mersi >:D<.

    RăspundețiȘtergere
  3. Succes la teze!:)
    Si eu sunt stresata cu scoala insa..cine sa invete?:))eu nici atat

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc la fel >:D<
    Scoala asta e doar un factor de stres inutil =)).
    Oricum, pana la urma tot le scoatem noi la capat. Mai cu un copiat mai cu o amintire din copilarie si iasa bine :-" E frumoasa si viata de elev, ce sa mai zicem :))

    RăspundețiȘtergere